Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Project
Spat Meubelmakerij

Werkzaamheden

  • Webdesign
  • Facebook Ads

Toelichting project

Wij hebben Martin bijgestaan in de digitalisering van zijn meubelmakerij. Er is advies gegeven en ondersteuning geboden voor de aanschaf van de URL en hosting. Toen is er een website gerealiseerd die aansluit op de huisstijl. 

Het webdesign

Voor Spat Meubelmakerij is er een website ontwikkeld die aansluit op de huisstijl. Een ding wat onder andere belangrijk was in het ontwerp van de website is dat de bezoekers makkelijk een offerte moeten kunnen aanvragen. 


Bezoek de website van Spat Meubelmakerij 

Gebruikte huisstijl

Kleurcode schema

  • #d6a769
  • #86744E
  • #F5F5F5

Lettertype(s)

  • Literata 
  • Friz Quadrata medium

Facebook Ads

Toen de website eenmaal live stond zijn we om de tafel gaan zitten om te kijken wat nog meer mogelijk was. Uit dit gesprek kwam naar voren dat Facebook Ads aantrekkelijk kan zijn voor zijn meubelmakerij. 


Wij hebben samen bepaald wie nou zijn doelgroep precies is. Toen dit duidelijk was hebben wij verschillende banners mogen maken waarmee wij gingen adverteren. De campagnes en advertenties lieten we alleen zien aan deze desbetreffende doelgroep. Zo haalden we het maximale uit het advertentiebudget. 

Responsive webdesign

Mobiele versie

Aardige, jonge, enthousiaste ondernemers die ook nog eens ter zake kundig zijn! Ze hebben mij in een korte tijd, op een prettige manier, heel goed geholpen. Ben dan ook zeer tevreden over het eindresulaat. Ook voor de marketing via social media een zeer geschikte partij.

Martin Sanderman // Eigenaar SPAT Meubelmakerij

Heb jij ook interesse in een nieuw webdesign of huisstijl?