op maat gemaakt

FLEXIBILITEIT

Resultaatgericht

24/7 Bereikbaar

Wat is conversie optimalisatie?

Een conversie is een actie die een bezoeker uitvoert op jouw website. Een conversie kan een aankoop zijn, maar ook het invullen van een contactformulier of ander doel dat jij voor ogen hebt met jouw website.

Je trekt mensen door middel van (online) marketing naar jouw website, maar de conversies blijven uit? Je kunt mensen niet overtuigen om het doel wat jij voor ogen hebt te verwezenlijken? In dat geval kunnen wij helpen door middel van website conversie optimalisatie! Wij onderzoeken jouw website om uiteindelijk verbeterpunten door te voeren, waardoor jij meer conversies behaalt.

Wil jij een nieuwe website lanceren? Dan is ook dat het ultieme moment om met een degelijke analyse het bezoekersgedrag in kaart te brengen voor een betere gebruikerservaring met als doel de conversies van het begin af aan te verhogen.

Hoe gaan wij te werk?

In eerste instantie kijken wij naar aspecten als; is de website wel snel genoeg? Werkt de website gemakkelijk voor de bezoeker? Staat de juiste content op de juiste plaats en is deze content makkelijk op te zoeken? Is het design wel gebruiksvriendelijk?

Indien wij deze vragen hebben gesteld kunnen wij eenvoudig beginnen met de eerste aanpassingen te maken. Daarna kunnen wij met behulp van verschillende tools een analyse maken van de gebruikerservaring van de bezoekers. Indien wij deze in kaart hebben kunnen we de eventuele knelpunten aanpakken en wijzigen. In de tussentijd kunnen wij ook verschillende tests op jouw website uitvoeren, zoals een test waarbij wij dezelfde pagina op verschillende manieren aan de bezoeker aanbieden en door middel van een statistische analyse kunnen aantonen welk type pagina het beste converteert.foto-conversie-optimalisatie


Conversie specialist

Wil jij jouw conversies verhogen en dus meer rendement uit jouw website halen? Ervoor zorgen dat jouw bezoekers datgene doet wat jij wilt dat zij doen? Neem dan contact met ons op en dan gaan wij kijken wat wij voor jou kunnen doen!

Ben je geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak