Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Logo & huisstijl laten ontwerpen

Ben je opzoek naar een professioneel bedrijfslogo of een complete huisstijl? Of het nu strak, eenvoudig, speels of juist heel stijlvol moet zijn, WebMar levert professionele logo's in elke stijl.  

Het ontwerpen van een professioneel logo of professionele huisstijl is lastiger dan je denkt. Alles moet namelijk één geheel zijn en passen bij de uitstraling van de onderneming. Daarnaast moet het ook nog eens de doelgroep aanspreken.

Waarom een logo of huisstijl laten ontwerpen bij WebMar?

Professioneel 
De logo's of huisstijlen die worden op een professionele wijze ontworpen, waardoor het ontwerp er strak uitziet en professioneel oogt voor jouw klanten. 

Unieke ontwerpen
Wij beginnen altijd op een blanco canvas en maken geen gebruik van templates, waardoor de logo's die wij ontwerpen 100% uniek en volledig op maat gemaakt zijn.

Onbeperkte aanpassingen
Je kunt jouw logo of huisstijl in de ontwerpfase onbeperkt laten aanpassen. Dit betekent dat het logo of de huisstijl precies zo wordt als dat jij wilt! 

Compleet pakket
De afbeeldingen worden in een compleet pakket geleverd. Dat wil zeggen dat je logo wordt geleverd in jpg, png, ai, eps en in een Adobe Illustrator bestand. Op deze manier kan het logo voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals onder andere voor drukwerk.Benieuwd naar de wijze waarop wij jouw huisstijl opleveren?

Waarom een logo & huisstijl ontwerp bij WebMar?

100%

Een logo & huisstijl die voor de volle 100% bij jou passen!

100% aanpasbaar. Geen maximum aantal aanpassingen. 

100%

Ons ontwerp is 100% uniek gemaakt voor jou.

100%

Past voor 100% bij de onderneming.

100%


Huisstijl ontwerpen 

Naast een logo ontwerpen wij ook een huisstijl op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met het huidige logo of met het logo dat je door ons laat ontwerpen. Onder een huisstijl laten ontwerpen valt standaard een visitekaartje, briefpapier en envelop ontwerp. Het logo en de huisstijl kun je na ontwerp tevens gebruiken voor jouw website.

Ben je geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak