op maat gemaakt

FLEXIBILITEIT

Resultaatgericht

24/7 Bereikbaar

Webdesign cases: 

Afgelopen tijd hebben wij de gaafste projecten mogen afronden. Alle webdesigns zijn op maat gemaakt. Bekijk onderstaand de webdesigncases. 

EXPRO

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

LEES CASE

EXPRO is een bedrijf met drie verschillende divisies (IT, telecom en engineering). Elke divisie had haar eigen website. Aan ons de opdracht om een geheel nieuwe website te realiseren voor de drie divisies samen. Omdat de drie divisies zo verschillen werd het een erg uitdagend project. 

Wat deze website bijzonder en uitdagend maakt is dat het uiteindelijk één website is geworden met drie verschillende huisstijlen en kleurencombinaties. Daarnaast hebben we waar mogelijk is de werknemers terug laten komen op de website. Zij zijn immers de kracht achter het bedrijf. Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek de website

Spat Meubelmakerij

Lees review

Aardige, jonge, enthousiaste ondernemers die ook nog eens ter zake kundig zijn! Ze hebben mij in een korte tijd, op een prettige manier, heel goed geholpen. Ben dan ook zeer tevreden over het eindresulaat.
Ook voor de marketing via social media een zeer geschikte partij.

Martin Sanderman // Eigenaar

LEES CASE

Wij hebben Martin bijgestaan in de digitalisering van zijn meubelmakerij. Er is advies gegeven en ondersteuning geboden voor de aanschaf van de URL en hosting. Toen is er een website gerealiseerd die aansluit op huisstijl. Wij zijn net als Martin erg tevreden over het eindresultaat. 

Erve Hof van (H)eden

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

Rob Klein Bleumink // Eigenaar

LEES CASE

Camperplek Erve Hof van (H)eden is vanaf aanschaf URL en hosting tot aan oplevering van het webdesign volledig ontzorgt. Voor de camperplek hebben wij een dynamische en duurzame website gemaakt. Met een eigen voedselbos bij de camperplek in een groene omgeving in het buitengebied vonden zij het belangrijk dat het webdesign ook duurzaamheid uitstraalt en dit hebben wij vertaald met het webdesign. Een echte eye-catcher op de website is de opbouw van het voedselbos. Bezoekers kunnen laag voor laag zien hoe deze is opgebouwd. Aangezien de camperplek ook vele Duitse bezoekers trekt is er in een later stadium ook de optie toegevoegd om het webdesign in het Duits te kunnen bekijken.

Groetjes van Jacq

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

Jacqueline van Vreden // Eigenares

LEES CASE

Wij hebben Jacqueline bijgestaan in het verwezenlijken van haar droom. Jacqueline is reisbegeleider en begeleid groepsreizen over de hele wereld. Zij wilde graag haar ervaringen, tips en aanraders delen door middel van een blog. Wij hebben uiteindelijk de huisstijl en website ontworpen. Er is een template gemaakt waarin elk reisverhaal eenvoudig per categorie toegevoegd kan worden. Daarnaast hebben wij haar ondersteund in integreren van diverse Affiliate marketing tools, zoals die van Booking.com.

Solar Service Hof van Twente

Lees review

Een fijne samenwerking die geresulteerd heeft in een mooi eindresultaat! Webmar is een jong en dynamisch bedrijf met kennis van zaken, een echte aanrader!

Egbert Leeftink // Eigenares

LEES CASE

Voor Solar Service Hof van Twente hebben wij de oude website opnieuw mogen stijlen. In het nieuwe webdesign waren een aantal punten van belang. De conversies op de website moesten omhoog. Bezoekers krijgen nu direct de mogelijkheid om contact op te nemen of om een offerte aan te vragen. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe diensten op de website toegevoegd. 

Brouwerijtour.nl

Lees review

Nog geen review.

LEES CASE

Na een oriëntatiegesprek bleken wij de perfecte kandidaat om dit idee te verwezenlijken. Brouwerijtour.nl is een verzamelwebsite voor Nederlandse, Belgische en Duitse brouwerijen. Op de site is alle informatie te vinden die je nodig hebt voordat je een brouwerij wilt bezoeken. Al met al de perfecte website om je te oriënteren wanneer je een brouwerijtour wilt doen. 

Nummer 15 Markelo

Lees review

We hebben Lars en Steyn leren kennen als zeer betrokken, professioneel en klantgericht. Prettig om mee samen te werken. Zeker de moeite waard om met hen in zee te gaan om uiteindelijk een prachtig eindresultaat te krijgen.

Agnes Mensink // Eigenares

LEES CASE

Wij hebben ter promotie van de livegang van ons eigen bedrijf een like- en deel actie uitgezet op Facebook, met als prijs een gratis webdesign basispakket. Nummer 15 was de gelukkige winnaar van deze actie!

Na een kennismakingsgesprek hebben wij alle wensen van de ondernemer gerealiseerd op de website. De website is voorzien van een analytics koppeling die tevens is geïntegreerd aan de achterkant van de website en een Instagram feed die automatisch de nieuwste posts laat zien op de website.

Schoonheidssalon Infinity

Lees review

Een super mooie website voor de salon laten ontwerpen bij WebMar. Ze luisteren goed naar je wensen en werken het dan uit. Tijdens het hele proces nauw betrokken en steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook altijd erg snelle reacties, en als er iets aangepast moet worden werd dit vrijwel direct geregeld! Vriendelijk en willen je met alles helpen!
Kortom een top service, die ik iedereen kan aanraden!

Minke Sieverink // Eigenares

LEES CASE

Voor Schoonheidssalon Infinity hebben wij na kennis making aller eerst advies gegeven en ondersteuning geboden voor de aanschaf van de URL, hosting en mail. 

Voor Schoonheidssalon Infinity hebben wij daarna een op maat gemaakte website gebouwd, Analytics gekoppeld en Google mijn bedrijf aangemaakt. 

Sporteq

Lees review

Lars en Steyn van WEBMAR hebben in korte tijd een prima website afgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, veel positieve reacties gekregen op de website, ''no-nonsense'' gasten, reageren en verwerken wijzigingen snel, geven handige tips en advies. Dank jongens, ik ben meer dan tevreden.

Igo Krabbenborg // Eigenaar

LEES CASE

Sporteq heeft een innovatieve installatie ontwikkelt voor Paravolley. Voor deze installatie had eigenaar Igo Krabbenborg met spoed een website nodig. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek hebben wij Sporteq geadviseerd en ondersteund bij de aanschaf van de hosting, mail en URL.

Een op maat gemaakte website kost tijd, maar de website moest door omstandigheden met spoed live. Om dit op te lossen hebben wij in eerste instantie een landingspagina live gezet waar bezoekers op binnen konden komen. Ondertussen hebben is de website gerealiseerd, Google mijn bedrijf aan gemaakt en Analytics gekoppeld voor Sporteq.

Het ultieme doel van Sporteq is dat de innovatieve installatie op de Paralympische spelen van 2024 in Parijs gebruikt zal worden. 
Hoe gaaf is het dat wij met het bouwen van de website een steentje bij hebben mogen dragen aan dit project! 

Bouwbedrijf Welmer

Lees review

WebMar heeft onze nieuwe website vormgegeven. Prettig in de samenwerking, snelle communicatie en een heel mooi eindresultaat!

Lars Welmer // Eigenaar

LEES CASE

Voor lokaal Timmer- bouwbedrijf J.W. Welmer en zonen hebben wij de verouderde website volledig opnieuw ingericht, zodat zij een moderne website hebben die nog jaren mee kan!

OGS Motoren

Lees review

Prettige samenwerking, mooi resultaat.

Frank Gerritsen Mulkes // Eigenaar

LEES CASE

Voor OGS Motoren hebben wij na kennis making aller eerst advies gegeven en ondersteuning geboden voor de aanschaf van de URL, hosting en mail. 

Voor de website van OGS Motoren hebben wij een website gemaakt met veel sfeerbeelden, waarbij de bezoeker doormiddel van beeldmateriaal een goede impressie krijgt van de motoren die zij verkopen. Daarnaast is er gekozen voor meerdere gebruiksvriendelijke manieren om contact op te nemen met OGS Motoren, waarbij zij per motor informatie kunnen opvragen. Hierbij zijn voor desktop, mobiel en tablet verschillende call-to-action buttons gebruikt die passend zijn per device.

Naast het integreren van een occasions pagina waarop men occasions kan bekijken die op dat moment in de showroom staan is er voor deze pagina ook een instructievideo gemaakt, waardoor de klant op een eenvoudige manier zelf occasions kan toevoegen en verwijderen op de pagina (zodat het assortiment simpel en snel up-to-date kan blijven op de website).

Elzeard academie

Lees review

Een fijne samenwerking die geresulteerd heeft in een mooi eindresultaat! Webmar is een jong en dynamisch bedrijf met kennis van zaken, een echte aanrader!

Paul Edauw // Eigenaar

LEES CASE

Voor Elzéard Academie hebben wij een webdesign gemaakt waarbij illustraties en opvallende kleuren de boventoon moesten voeren. 

De website is geheel voorzien van diverse pagina's die allen herkenbaar zijn door de eigen unieke kleur. Daarnaast is er een blog geïntegreerd waarbij de klant zelf geheel eenvoudig blog artikelen kan toevoegen aan de website.

Uiteraard is ook deze website voorzien van SEO en diverse tools om optimaal resultaat te behalen!

Keukenhuis Lochem

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

Erik van den Belt // Eigenaar

LEES CASE

Voor keukenhuis Lochem is er een strak webdesign gerealiseerd die past bij de onderneming. Daarbij is er gebruik gemaakt van een Instagram feed die live de laatst toegevoegde Instagram berichten toont op de website. Het webdesign is zoals elk webdesign van WebMar tevens volledig responsive voor elk device en voorzien van diverse handige plug-ins.

Euroflexwork

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

Nikola Remic // Eigenaar

LEES CASE

Voor Euroflexwork kregen wij de opdracht om een online visitekaart te maken. De website heeft als doel om werknemers uit het buitenland, voornamelijk Kroatië, te informeren wanneer zij hier willen komen werken. Daarom is de website gerealiseerd in de Nederlandse, Engelse en Kroatische taal. 

Ben je geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak