Hét bureau voor webdesign

Wij helpen bij de digitalisering van jouw onderneming. Wij zorgen voor een full-service aanpak en leveren maatwerk op het gebied van webdesign. 

Behaal samen met ons online succes en haal meer uit jouw website!  

Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Webdesign door WebMar

Ben je er uit en wil je jouw website in een nieuw jasje steken? Of wil je helemaal een nieuwe website laten ontwikkelen? Dan ben je bij WebMar aan het juiste adres! Een verzorgd webdesign is deze tijd belangrijker dan ooit. Maar waarom is dat nou zo?

De eerste indruk

Tegenwoordig oriënteren mensen als eerst online. Een verzorgd webdesign bepaald hoe mensen naar jouw bedrijf kijken. Als de eerste indruk slecht is verlies je in 90% van de gevallen al een klant. Dit kan op termijn zeer kostbaar zijn.

Gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid door middel van een responsive webdesign. Dit houdt in dat die er zowel op desktop, tablet én mobiel er netjes en verzorgd uit ziet. Tegenwoordig is 40% van het websitebezoek via de mobiel. Daarom is dit een belangrijk onderwerp. Is jouw webdesign niet responsive. Dan zal de klant afhaken.

Een beveiligde website

Een beveiligde website. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat jouw website beveiligd is. Heel plat gezegd zorgt een SSL-certificaat er voor dat belangrijke gegevens niet onderschept kunnen worden. Door middel van een SSL certificaat schep je vertrouwen uit naar de klanten.

Waarom WEbmar?

WebMar is een laagdrempelig bureau die kijkt waar online mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf. Wij maken een webdesign die past in de huisstijl en die aanspreekt bij de doelgroep.

Mede door onze frisse kijk op elk project lossen wij graag elk probleem/vraagstuk op en gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Ons motto luidt dan ook; ''Behaal samen met ons online succes!'' Het doel is immers om samen resultaat te behalen. Daarnaast ben je bij oplevering 100% eigenaar van de website. 

Natuurlijk zijn er nog véél meer redenen waarom een verzorgd webdesign belangrijk is. En waarom wij de ideale partner zijn. Alleen dit leggen wij liever uit onder het genot van een kopje koffie!

ONTMOET ONS TEAM

portretfoto-steyn

STEYN Nagel 

Online marketeer


portretfoto-lars

Lars Vagevuur 

Online marketeer

Meer uit jouw huidige website halen?

Webdesignpakketten

1. Basis pakket

 • Hostingpartij afsluiten
 • Homepage stijlen
 • 2 andere content templates stijlen
 • Website vullen tot 10 pagina's 
 • Koppeling mail & telefoon

2. Middel pakket

Het populairste pakket +

 • Hostingpartij afsluiten
 • Homepage stijlen
 • 4 andere contentpagina's stijlen
 • Website vullen tot 25 pagina's
 • Koppeling mail & telefoon
 • Koppelen Analytics

3. Groot pakket

 • Hostingpartij afsluiten
 • Homepage stijlen
 • Onbeperkt contentpagina's stijlen 
 • Onbeperkt pagina's vullen
 • Koppeling mail & telefoon
 • Koppelen Analytics
 • Google Mijn Bedrijf

Webdesign cases: 

Afgelopen tijd hebben wij de gaafste projecten mogen afronden. Alle webdesigns zijn op maat gemaakt. Bekijk onderstaand de webdesigncases. 

Bistro de Loep

Lees review

WebMar heeft voor ons de complete huisstijl mogen ontwikkelen en daarnaast is er een website gerealiseerd. Het laagdrempelig communiceren met Lars en Steyn hebben wij als heel prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën waardoor er een fantastisch eindresultaat gerealiseerd is. Wij bevelen WebMar daarom ook zeker bij andere bedrijven aan. Ga zo door mannen!

Patty Niemeijer // Eigenaar

LEES CASE

Voor restaurant Bistro de Loep hebben wij de gehele huisstijl in een nieuw. Dit houdt in dat wij hen hebben voorzien van een nieuw logo, visitekaartje, diner bon kaart, menukaart, wijnkaart en een geheel nieuw webdesign.

de huisstijl en het webdesign diende hip, tijdloos en van deze tijd te zijn. Daarbij is er gekozen om veelvuldig gebruik te maken van afbeeldingen van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast sluit elk ontwerp naadloos op elkaar aan waardoor het direct herkenbaar is.

Zoals van zelfsprekend is het webdesign geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel. Ook is het automatische reserveringssysteem van BookDinners gekoppeld aan de website.

EXPRO

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

LEES CASE

EXPRO is een bedrijf met drie verschillende divisies (IT, telecom en engineering). Elke divisie had haar eigen website. Aan ons de opdracht om een geheel nieuwe website te realiseren voor de drie divisies samen. Omdat de drie divisies zo verschillen werd het een erg uitdagend project. 

Wat deze website bijzonder en uitdagend maakt is dat het uiteindelijk één website is geworden met drie verschillende huisstijlen en kleurencombinaties. Daarnaast hebben we waar mogelijk is de werknemers terug laten komen op de website. Zij zijn immers de kracht achter het bedrijf. Benieuwd naar het eindresultaat? Bezoek de website

Ter Haar Advies

Lees review

Voor de start van mijn nieuwe bedrijf ben ik in een vroeg stadium uitgekomen bij WebMar. Ze kenmerken zich door korte lijnen, altijd bereid een stap extra te zetten en goede bereikbaarheid. Tot slot: Ook het eindresultaat mag er zijn!! Dik tevreden!

Chiel ter Haar // Eigenaar

LEES CASE

Voor financieel adviseur Ter Haar Advies is een zakelijk webdesign gerealiseerd die informatief is en er tevens aantrekkelijk uit ziet. Daarnaast is ervoor gekozen om de persoonlijkheid van de ondernemer duidelijk en goed in beeld te brengen. Het webdesign straalt rust uit, is voorzien van alle benodigde plug-ins en een responsive design.

Klantervaringen

Bistro de LoepBistro de Loep
16:39 16 Feb 22
Webmar heeft voor ons de complete huisstijl mogen ontwikkelen en daarnaast is er een website gerealiseerd. Het laagdrempelig communiceren met Lars en Steyn hebben wij als heel prettig ervaren. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ideeën waardoor er een fantastisch eindresultaat gerealiseerd is. Wij bevelen Webmar daarom ook zeker bij andere bedrijven aan. Ga zo door mannen!
Chiel ter HaarChiel ter Haar
13:25 11 Feb 22
Voor de start van mijn nieuwe bedrijf ben ik in een vroeg stadium uitgekomen bij WebMar. Ze kenmerken zich door korte lijnen, altijd bereid een stap extra te zetten en goede bereikbaarheid. Tot slot: Ook het eindresultaat mag er zijn!! Dik tevreden!
Jacqueline van VredenJacqueline van Vreden
11:07 16 Dec 21
Al tijdens het eerste contact viel op hoe klantgericht en geïnteresseerd Webmar is. Ze verdiepten zich echt in mijn wensen en hebben deze vertaald naar een prachtige website, waar ik heel blij mee ben. De communicatie verloopt heel prettig, ze reageren meteen en helpen mij met alle vragen. Ik beveel Webmar van harte aan.
Spat MeubelmakerijSpat Meubelmakerij
18:56 06 Dec 21
Aardige, jonge, enthousiaste ondernemers die ook nog eens ter zake kundig zijn! Ze hebben mij in een korte tijd, op een prettige manier, heel goed geholpen. Ben dan ook zeer tevreden over het eindresulaat.Ook voor de marketing via social media een zeer geschikte partij.
Egbert LeeftinkEgbert Leeftink
13:22 10 May 21
Een fijne samenwerking die geresulteerd heeft in een mooi eindresultaat! Webmar is een jong en dynamisch bedrijf met kennis van zaken, een echte aanrader!
js_loader

Meer uit jouw huidige website halen?