Case Interieurdirekt.nl 

Benieuwd naar wat wij hebben mogen uitvoeren? Lees alles over onze uitgevoerde cases en bekijk het eindresultaat.


Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Het ontwerp

Interieurdirekt.nl

Werkzaamheden

  • Logo & Huisstijl ontwerpen
  • Webshop realisatie (WordPress)

Toelichting project

Voor Interieurdirekt.nl hebben wij het logo ontworpen en een webshop gerealiseerd. Nadat wij verschillende inventarisatie gesprekken hadden gevoerd met eigenaren Chris en Kars hadden wij precies in beeld wat zij voor ogen hadden. Met deze inzichten zijn we aan de slag gegaan en hebben we een prachtige webshop gerealiseerd middels WooCommerce/Wordpress. Het resultaat? Een gebruiksvriendelijke en responsieve webshop die tevens CRO technisch goed in elkaar zit.

De webshop

Wij hebben ervoor gekozen om met witte en beige achtergronden te werken. Dit geeft de webshop een rustige uitstraling, waardoor de producten/afbeeldingen goed naar voren komen. De productcategorieën komen direct op de homepage naar voren, op deze wijze kan de bezoeker eenvoudig en snel navigeren naar waar hun interesse ligt.

De uitgelichte producten zijn dynamisch ingevoegd en wijzigen dus per gebruiker. De product collectie spreekt voor zich, hierbij zijn sfeerbeelden gekoppeld aan producten. Op deze wijze kan de bezoeker direct zien hoe specifieke producten in een ruimte staan- en gecombineerd kunnen worden.

De product pagina's zijn voorzien van alle benodigde informatie en USP's, zodat de potentiële klant extra overtuigd wordt om over te gaan tot aankoop.

Om de bezoeker het zo eenvoudig mogelijk te maken hebben zij de optie om een account aan te maken. Nadat zij een account hebben aangemaakt kunnen zij bestelgegevens zien en producten toevoegen aan een verlanglijstje (die automatisch bewaard wordt voor de gebruiker). 

Is de bezoeker nog niet volledig overtuigd? Trustpilot is geïmplementeerd in de header en klikt door naar alle reviews die zijn binnen gekomen via Trustpilot. Dit zorgt voor extra 'social proof' wat de consument over de streep kan halen om over te gaan tot aankoop.

Bezoek de website van Interieurdirekt.nl

Gebruikte huisstijl

Kleurcode schema

  • #f59a57
  • #FBFAF7
  • #0F0F0F

Lettertype(n)

  • Urbanist
  • Work Sans

Uitgelichte functie

In de hele webshop komen sfeerafbeeldingen terug. Dit geeft de doelgroep direct een goed beeld van hoe de producten eruit komen te zien in zijn of haar ruimte. Wanneer de websitebezoeker 'hovert' over de afbeelding krijgt diegene een pop-up te zien met het product inclusief de prijs. Deze kunnen ze dan direct toevoegen aan de winkelwagen.

Bezoek de website van Interieurdirekt.nl

Het ontwerp

Responsive webdesign

C. Kamphuis

Mede-eigenaar interieurdirekt.nl

''Ik ben ontzettend tevreden over de Webmar! Ze hebben een geweldige website voor ons bedrijf gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk. De communicatie gedurende het hele proces was uitstekend, en ze hebben echt geluisterd naar onze wensen en ideeën.''

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.