Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

OVer WEBMAR

WebMar is door ons opgericht in de zomer van 2020. Wij hebben beiden ondertussen al jaren werkervaring in de online marketingwereld. Mede door onze frisse kijk op elk project lossen wij graag elk online marketing vraagstuk op en gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Ons motto luidt dan ook; ''Behaal samen met ons online succes!'' Het doel is immers om samen resultaat te behalen.

Bij ons kan je altijd terecht voor een nieuw webdesign of een online marketing dienst. Alle diensten worden op maat gemaakt en volledig gerealiseerd zoals jij het wilt. 

ONTMOET ONS TEAM

portretfoto-steyn

STEYN Nagel 

Online marketeer


portretfoto-lars

Lars Vagevuur 

Online marketeer

Onze werkwijze

Stap 1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij elkaar beter kennen en maken we samen inzichtelijk wat jouw bedrijf nodig heeft. Op basis hiervan bepalen we de online marketing strategie.  

Stap 2. Onderzoek

Er bestaat geen succesvolle strategie zonder een degelijk vooronderzoek. Wij duiken in de beschikbare data en maken een stappenplan voor de realisatie.

Stap 3. Realisatie & optimalisatie

Na het vooronderzoek wordt het plan gerealiseerd. Tijdens en na de realisatie blijven wij voortdurend optimaliseren. Het is vanzelfsprekend dat wij jou constant op de hoogte houden en betrekken bij ons project, zodat wij samen optimaal resultaat kunnen boeken!

Stap 4. Succes behaald!

Het gewenste online succes is behaald! De nieuwe website staat online of de nieuwe online campagnes staan live en leveren jou het gewenste resultaat op! 

Ben je geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak