Maak kennis met ons team

Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Behaal samen met ons online succes!

Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Over ons

WebMar

WebMar is door ons opgericht in de zomer van 2020. Wij hebben beiden ondertussen al jaren werkervaring in de online marketingwereld. Mede door onze frisse kijk op elk project lossen wij graag elk online marketing vraagstuk op en gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Ons motto luidt dan ook; ''Behaal samen met ons online succes!'' Het doel is immers om samen resultaat te behalen.

Bij ons kan je altijd terecht voor een nieuw webdesign of een online marketing dienst. Alle diensten worden op maat gemaakt en volledig gerealiseerd zoals jij het wilt. Indien je een jong gedreven team met kennis van online marketing zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Wil jij kennis maken met ons om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij drinken graag (vrijblijvend) een kop koffie om te kijken of wij de juiste match voor jou zijn.

Mede-eigenaar

Mede-eigenaar

Van a tot z

Onze werkwijze

Stap 1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij elkaar beter kennen en maken we samen inzichtelijk wat jouw bedrijf nodig heeft. Op basis hiervan bepalen we de online marketing strategie.

Stap 2. Onderzoek

Er bestaat geen succesvolle strategie zonder een degelijk vooronderzoek. Wij duiken in de beschikbare data en maken een stappenplan voor de realisatie.

Stap 3. Realisatie & optimalisatie

Na het vooronderzoek wordt het plan gerealiseerd. Tijdens en na de realisatie blijven wij voortdurend optimaliseren. Het is vanzelfsprekend dat wij jou constant op de hoogte houden en betrekken bij ons project, zodat wij samen optimaal resultaat kunnen boeken!

Stap 4. Succes behaald!

Het gewenste online succes is behaald! De nieuwe website staat online of de nieuwe online campagnes staan live en leveren jou het gewenste resultaat op!

Onze reviews

Wat onze klanten zeggen

Wine & Outdoor Solutions
Wine & Outdoor Solutions
2024-01-24
Website laten bouwen door Webmar met een advertentieopzet in Google Ads. Fijn contact gehad en een hele mooie website + advertentieopzet aan over gehouden. Nu nog regelmatig contact over het onderhouden van de advertenties. Ze werken en reageren snel. Erg tevreden en zou het ook zeker aanraden om met deze mannen samen te werken.
Boekhandel Prins
Boekhandel Prins
2023-09-08
Goed en deskundig geholpen! Ze luisteren goed naar je wensen en weten deze dan om te zetten naar een mooie website!
chris Kamphuis
chris Kamphuis
2023-09-06
Ik ben ontzettend tevreden over de Webmar! Ze hebben een geweldige website voor ons bedrijf gecreëerd die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk. De communicatie gedurende het hele proces was uitstekend, en ze hebben echt geluisterd naar onze wensen en ideeën.
Wouter
Wouter
2023-08-24
Goed geholpen bij aanpak en verfijning van de website. Fijne communicatie en snel schakelen met Steyn en Lars.
Joos Perrier
Joos Perrier
2023-04-22
Webmar heeft onze site een prachtige update gegeven! Ze zijn creatief, denken goed mee en komen hun afspraken na.
Lansink fietsen
Lansink fietsen
2023-04-17
goed geholpen door twee enthousiaste jongens, die hun vak goed verstaan. wij zijn super blij met resultaat.
Henri Vruwink
Henri Vruwink
2023-04-05
Vakbekwame jongens die weten wat ze doen. Prettig in de communicatie en ze doen wat ze beloven. Zij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Top insteek.
Rico Nijhoff
Rico Nijhoff
2023-02-16
Erg blij met de fijne samenwerking en het eindresultaat! Goed advies en een soepele communicatie. Ik beveel WebMar bij iedereen aan!
Benno de Graaf
Benno de Graaf
2023-01-03
Fijn mogen samenwerken met Webmar volgens afspraak. Ze informeren over de stand van zaken en communiceren tijdig en juist. Webmar luistert/begrijpt wat ik wil uitdragen, en vertaalt dat verbazingwekkend goed!
Ellen Brinkerink
Ellen Brinkerink
2022-09-16
We zijn ontzettend blij met WebMar en de website die ze voor Design Studio Oost hebben gemaakt. Onze huisstijl hebben ze goed begrepen en aangevuld met verassende en creatieve ideeën. Ze zijn snel en flexibel en geen vraag is te veel voor ze.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.