Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Cases

Afgelopen tijd hebben wij de gaafste projecten mogen afronden. Alle projecten zijn maatwerk. Bekijk hieronder de opgeleverde cases.

Bouwbedrijf Welmer

Lees review

WebMar heeft onze nieuwe website vormgegeven. Prettig in de samenwerking, snelle communicatie en een heel mooi eindresultaat!

Lars Welmer // Eigenaar

LEES CASE

Voor lokaal Timmer- bouwbedrijf J.W. Welmer en zonen hebben wij de verouderde website volledig opnieuw ingericht, zodat zij een moderne website hebben die nog jaren mee kan!

Euroflexwork

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

LEES CASE

Voor Euroflexwork kregen wij de opdracht om een online visitekaart te maken. De website heeft als doel om werknemers uit het buitenland, voornamelijk Kroatië, te informeren wanneer zij hier willen komen werken. Daarom is de website gerealiseerd in de Nederlandse, Engelse en Kroatische taal. 

Brouwerijtour.nl

Lees review

Wanneer wij de review hebben ontvangen zal deze zo spoedig mogelijk worden geplaatst. 

LEES CASE

Na een oriëntatiegesprek bleken wij de perfecte kandidaat om dit idee te verwezenlijken. Brouwerijtour.nl is een verzamelwebsite voor Nederlandse, Belgische en Duitse brouwerijen. Op de site is alle informatie te vinden die je nodig hebt voordat je een brouwerij wilt bezoeken. Al met al de perfecte website om je te oriënteren wanneer je een brouwerijtour wilt doen. 

Nummer 15 Markelo

Lees review

We hebben Lars en Steyn leren kennen als zeer betrokken, professioneel en klantgericht. Prettig om mee samen te werken. Zeker de moeite waard om met hen in zee te gaan om uiteindelijk een prachtig eindresultaat te krijgen.

Agnes Mensink // Eigenares

LEES CASE

Wij hebben ter promotie van de livegang van ons eigen bedrijf een like- en deel actie uitgezet op Facebook, met als prijs een gratis webdesign basispakket. Nummer 15 was de gelukkige winnaar van deze actie!

Na een kennismakingsgesprek hebben wij alle wensen van de ondernemer gerealiseerd op de website. De website is voorzien van een analytics koppeling die tevens is geïntegreerd aan de achterkant van de website en een Instagram feed die automatisch de nieuwste posts laat zien op de website.

Schoonheidssalon Infinity

Lees review

Een super mooie website voor de salon laten ontwerpen bij WebMar. Ze luisteren goed naar je wensen en werken het dan uit. Tijdens het hele proces nauw betrokken en steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook altijd erg snelle reacties, en als er iets aangepast moet worden werd dit vrijwel direct geregeld! Vriendelijk en willen je met alles helpen!
Kortom een top service, die ik iedereen kan aanraden!

Minke Sieverink // Eigenares

LEES CASE

Voor Schoonheidssalon Infinity hebben wij na kennis making aller eerst advies gegeven en ondersteuning geboden voor de aanschaf van de URL, hosting en mail. 

Voor Schoonheidssalon Infinity hebben wij daarna een op maat gemaakte website gebouwd, Analytics gekoppeld en Google mijn bedrijf aangemaakt. 

Sporteq

Lees review

Lars en Steyn van WEBMAR hebben in korte tijd een prima website afgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, veel positieve reacties gekregen op de website, ''no-nonsense'' gasten, reageren en verwerken wijzigingen snel, geven handige tips en advies. Dank jongens, ik ben meer dan tevreden.

Igo Krabbenborg // Eigenaar

LEES CASE

Sporteq heeft een innovatieve installatie ontwikkelt voor Paravolley. Voor deze installatie had eigenaar Igo Krabbenborg met spoed een website nodig. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek hebben wij Sporteq geadviseerd en ondersteund bij de aanschaf van de hosting, mail en URL.

Een op maat gemaakte website kost tijd, maar de website moest door omstandigheden met spoed live. Om dit op te lossen hebben wij in eerste instantie een landingspagina live gezet waar bezoekers op binnen konden komen. Ondertussen hebben is de website gerealiseerd, Google mijn bedrijf aan gemaakt en Analytics gekoppeld voor Sporteq.

Het ultieme doel van Sporteq is dat de innovatieve installatie op de Paralympische spelen van 2024 in Parijs gebruikt zal worden. 
Hoe gaaf is het dat wij met het bouwen van de website een steentje bij hebben mogen dragen aan dit project! 

OGS Motoren

Lees review

Prettige samenwerking, mooi resultaat.

Frank Gerritsen Mulkes // Eigenaar

LEES CASE

Voor OGS Motoren hebben wij na kennis making aller eerst advies gegeven en ondersteuning geboden voor de aanschaf van de URL, hosting en mail. 

Voor de website van OGS Motoren hebben wij een website gemaakt met veel sfeerbeelden, waarbij de bezoeker doormiddel van beeldmateriaal een goede impressie krijgt van de motoren die zij verkopen. Daarnaast is er gekozen voor meerdere gebruiksvriendelijke manieren om contact op te nemen met OGS Motoren, waarbij zij per motor informatie kunnen opvragen. Hierbij zijn voor desktop, mobiel en tablet verschillende call-to-action buttons gebruikt die passend zijn per device.

Naast het integreren van een occasions pagina waarop men occasions kan bekijken die op dat moment in de showroom staan is er voor deze pagina ook een instructievideo gemaakt, waardoor de klant op een eenvoudige manier zelf occasions kan toevoegen en verwijderen op de pagina (zodat het assortiment simpel en snel up-to-date kan blijven op de website).

Meer uit jouw huidige website halen?