Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Cases

Afgelopen tijd hebben wij de gaafste projecten mogen afronden. Alle projecten zijn maatwerk. Bekijk hieronder de opgeleverde cases.

Sporteq

Lees review

Lars en Steyn van WEBMAR hebben in korte tijd een prima website afgeleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding, veel positieve reacties gekregen op de website, ''no-nonsense'' gasten, reageren en verwerken wijzigingen snel, geven handige tips en advies. Dank jongens, ik ben meer dan tevreden.

Igo Krabbenborg // Eigenaar

LEES CASE

Sporteq heeft een innovatieve installatie ontwikkelt voor Paravolley. Voor deze installatie had eigenaar Igo Krabbenborg met spoed een website nodig. Na een uitvoerig kennismakingsgesprek hebben wij Sporteq geadviseerd en ondersteund bij de aanschaf van de hosting, mail en URL.

Een op maat gemaakte website kost tijd, maar de website moest door omstandigheden met spoed live. Om dit op te lossen hebben wij in eerste instantie een landingspagina live gezet waar bezoekers op binnen konden komen. Ondertussen hebben is de website gerealiseerd, Google mijn bedrijf aan gemaakt en Analytics gekoppeld voor Sporteq.

Het ultieme doel van Sporteq is dat de innovatieve installatie op de Paralympische spelen van 2024 in Parijs gebruikt zal worden. 
Hoe gaaf is het dat wij met het bouwen van de website een steentje bij hebben mogen dragen aan dit project! 

Meer uit jouw huidige website halen?