Case Studio Lin & Mo 

Benieuwd naar wat wij hebben mogen uitvoeren? Lees alles over onze uitgevoerde cases en bekijk het eindresultaat.


Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

CASE

Studio Lin & Mo

Werkzaamheden

  • Webshop

Toelichting project

Voor Studio Lin & Mo hebben wij een WooCommerce webshop gemaakt met het Elementor thema. De webshop is volledig naar de stijl van de eigenaressen ingericht. Het belang van een stijlvolle uitstraling waar de sieraden perfect tot hun recht komen is meegenomen in de bouw van de webshop. 

De webshop

Bij de webshop is ervoor gekozen om gebruik te maken van een rustige en vrolijke kleur voor de contrasten. In combinatie met een witte achtergrond komen de sieraden perfect tot zijn recht op de webshop.

De webshop heeft slimme filters die automatisch worden doorgeladen bij het toevoegen van producten, hierdoor is het voor de klant eenvoudig om nieuwe producten toe te voegen in het systeem. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid om een account aan te maken en in hun eigen account de bestelling kunnen volgen en favoriete producten toe kunnen voegen aan een wishlist. 

Een aantal technische aspecten: de shop heeft een Mollie integratie voor de betaalmogelijkheden, Analytics is ingericht met E-commerce tracking en er is een tool geïntegreerd die automatisch mails verstuurd naar winkelwagen verlaters.

De webshop is voorzien van een responsive design met een footer menu, zodat er eenvoudig genavigeerd kan worden door de website. Daarnaast zijn alle devices CRO technisch opgezet. Benieuwd hoe wij dat hebben gedaan?

Bezoek de website van Studio Lin & Mo

Gebruikte huisstijl

Kleurcode schema

  • #E2EFE1
  • #222222
  • #ECECEC

Lettertype(n)

  • Jost

het ontwerp

Responsive webdesign

Maud vruwink

Eigenares

''Wij hebben onze nieuwe webshop Studio Lin & Mo laten maken door Webmar en we zijn fantastisch geholpen! Alle wensen die we hadden zijn waargemaakt en de mannen denken goed mee, prettig contact en bereikbaar.
Erg tevreden!''

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.