Social media uitbesteden?

Ons team van specialisten staat voor je klaar.

Behaal samen met ons online succes!

Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Social Media uitbesteden

Social media, iedereen is er tegenwoordig mee bekend. Bij social media denken we voornamelijk aan platformen als Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat en Twitter. Maar wat kan social media voor meerwaarde hebben voor jouw organisatie? Elke doelgroep is tegenwoordig te bereiken via diverse social media kanalen.

Via deze kanalen kun je op een relatief eenvoudige en goedkope wijze jouw doelgroep aanspreken. Je bepaalt je doelgroep, maakt een op maat gemaakte boodschap voor jouw doelgroep en bepaalt het budget voor jouw social media content. Nadat je jouw boodschap plaatst op één van de kanalen zal het kanaal voor jou te werk gaan. Na het plaatsen van de advertentie kun je meetbaar maken of je met de voor hen interessante content de juiste doelgroep hebt bereikt.

Social media strategie

Bedrijven zitten veelal op social media, alleen weten hierbij niet goed wat ze moeten plaatsen of wanneer zij dit moeten plaatsen. Daarnaast is het minstens zo belangrijk om jouw doelgroep in kaart te brengen en te weten welke wensen en behoeften jouw doelgroep heeft om zo relevant mogelijke content te maken voor jouw potentiële klanten. Het is dan ook belangrijk om door middel van een juiste social media strategie te werk te gaan. Wat is een juiste social media strategie? Aangezien elk bedrijf social media met een ander doel kan inzetten is dit vooraf niet te bepalen. Het belangrijkste is om erachter te komen of jouw doel net zo interessant is voor jouw doelgroep als dat jij denkt. Op deze manier kun je potentiële klanten geïnteresseerd maken in jouw product, in wat je doet of wie jij bent.

Meer uit jouw social media kanalen halen? Neem contact met ons op.

Belang van social media

Waarom kan social media van belang zijn voor jouw bedrijf? Aangezien een groot deel van de Nederlanders actief is op social media is de kans groot dat ook jou doelgroep zich op één van de vele kanalen bevindt. Wij hebben hieronder nog een aantal cijfers voor jou op een rij gezet.

96%
Actief

Wist je dat maar liefst 96% van alle Nederlanders op social media zit?

75% heeft al eens een aankoop gedaan via social media

75%

72% vindt nieuwe bedrijven via social media.

72%

Social media advertenties

Wees ervan bewust dat ook de advertenties via social media geld kosten. Heb jij advertenties lopen zonder een goede strategie? Dan is het nog steeds mogelijk dat je advertenties onderaan de streep momenteel nog niets opleveren. Wij adviseren dan ook om niet alleen aandacht te besteden aan leuke advertenties, maar ook in kaart te brengen voor wie deze bedoeld zijn en wat het juiste moment is om deze advertenties te plaatsen. 

Social media marketing bij WebMar

Wil jij graag gebruik maken van social media marketing, maar weet jij niet op welke manier je dit het beste voor je bedrijf kan inzetten? Wij helpen jou graag verder. Samen zullen we een doelgroep bepalen, daarna bekijken we welke social media kanalen het meest effectief zijn om jou doelgroep te bereiken. Wanneer dit inzichtelijk is zullen we via deze kanalen een op jouw doelgroep gerichte campagne starten. Loopt de campagne? Dan zullen wij jouw social media marketing- activiteiten meetbaar maken en constant blijven optimaliseren. Zo blijven wij samen de concurrentie voor!

Instagram-WebMar

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.