Case Wijn-koelkast.nl 

Benieuwd naar wat wij hebben mogen uitvoeren? Lees alles over onze uitgevoerde cases en bekijk het eindresultaat.


Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Het ontwerp

Wijn-koelkast.nl

Werkzaamheden

  • Shopify webshop
  • Google Ads 

Toelichting project

Voor Wijn-koelkast.nl hebben wij een op maat gemaakte shopify webshop ontwikkelt. De webshop is voorzien van reviews per product, webwinkel keurmerk, unieke metadata die doorgeladen wordt per product en handige productfilters. Uiteraard is de webshop ook voorzien van een responsive design en SEO technisch ingericht. Na het opzetten van de website hebben wij Google Ads ingericht voor Wijn-koelkast.nl.

De webshop

De webshop is ingericht op gebruikersgemak voor zowel onze klant als de bezoekers. Producten kunnen eenvoudig aangevuld worden en met specifieke metadata worden de producten direct toegevoegd aan de juiste collectie, wordt de data meegenomen in het productfilter en worden unieke USP's per product doorgeladen. De products pecificaties worden tevens middels metadata ingeladen. Naast de unieke uitstraling is de webshop dus ook zeer handig in gebruik.

Bezoek de website van Wijn-koelkast.nl

Gebruikte huisstijl

Kleurcode schema

  • #023E47
  • #ECE3DA
  • #F6F6F6

Lettertype(n)

  • Poppins
  • DM Sans

Het ontwerp

Responsive webdesign

Siem Veelenturf

Mede-eigenaar Wijn-koelkast.nl

''Website laten bouwen door Webmar met een advertentieopzet in Google Ads. Fijn contact gehad en een hele mooie website + advertentieopzet aan over gehouden. Nu nog regelmatig contact over het onderhouden van de advertenties. Ze werken en reageren snel. Erg tevreden en zou het ook zeker aanraden om met deze mannen samen te werken.''

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.