Logo & huisstijl laten ontwerpen?

Wij ontwerpen professionele bedrijfslogo's en complete huisstijlen. Elk ontwerp is uniek en past bij jouw bedrijf. 

Op maat gemaakt

Diensten op maat

Resultaat gericht

24/7 support

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Logo & huisstijl laten ontwerpen

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijfslogo of een complete huisstijl? Of het nu strak, eenvoudig, speels of juist heel stijlvol moet zijn, WebMar levert professionele logo's in elke stijl.

Het ontwerpen van een professioneel logo of professionele huisstijl is lastiger dan je denkt. Alles moet namelijk één geheel zijn en passen bij de uitstraling van de onderneming. Daarnaast moet het ook nog eens de doelgroep aanspreken.

Een logo- en huisstijl ontwerpen bij WebMar

Professioneel & Uniek
De logo's of huisstijlen die worden op een professionele wijze ontworpen, waardoor het ontwerp er strak uitziet en professioneel oogt voor jouw klanten. Daarnaast is het een 100% uniek ontwerp. 

Onbeperkte aanpassingen 
Je kunt jouw logo of huisstijl in de ontwerpfase onbeperkt laten aanpassen. Dit betekent dat het logo of de huisstijl precies zo wordt als dat jij wilt!

Compleet pakket
De afbeeldingen worden in een compleet pakket geleverd. Dat wil zeggen dat je logo wordt geleverd in jpg, png, ai, eps en in een Adobe Illustrator bestand. Op deze manier kan het logo voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals onder andere voor drukwerk.

Interesse in een logo of nieuwe huisstijl? Neem contact met ons op.

Waarom een logo & huisstijl ontwerp bij WebMar?

100%
jouw logo

Een logo & huisstijl die voor de volle 100% bij jouw bedrijf past!

100% aanpasbaar. Geen maximum aantal aanpassingen.

100%

Ons ontwerp is 100% uniek gemaakt voor jou.

100%

Past voor 100% bij de onderneming.

100%

Na oplevering ben je 100% eigenaar van het logo en de huisstijl.

100%

Huisstijl laten ontwerpen ontwerpen

Naast een logo ontwerpen wij ook een huisstijl op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met het huidige logo of met het logo dat je door ons laat ontwerpen. Onder een huisstijl laten ontwerpen valt standaard een visitekaartje, briefpapier en envelop ontwerp. Het logo en de huisstijl kun je na ontwerp tevens gebruiken voor jouw bestaande website of een nieuw webdesign.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op.