op maat gemaakt

FLEXIBILITEIT

Resultaatgericht

24/7 Bereikbaar

Wat is zoekmachine adverteren?

Een onderdeel van zoekmachine adverteren is een Google Ads campagne. Dit is een campagne waarbij je adverteert op de betaalde plaatsen van Google. Door middel van een Google Ads campagne kun je heel specifiek de doelgroep bereiken waar jij je op wilt richten. Op deze manier kun je op het juiste moment opvallen voor de doelgroep die voor jou relevant is! Naast het adverteren door middel van een tekstadvertentie, kunnen wij ook voor jou adverteren in het shopping- en display netwerk.

Hoe werkt een Google Ads campagne?

Wanneer je adverteert via Google Ads betaal je per keer dat iemand op jouw advertentie klikt. Een klik kost minimaal €0,05 en kan oplopen afhankelijk van het zoekwoord. Je kunt hierbij een budget instellen wat je maandelijks hieraan wilt besteden, op deze manier zal je nooit meer gaan betalen dan jij wilt.

Daarnaast maken wij een lijst van zoekwoorden die voor jou relevant kunnen zijn. Wij onderzoeken het zoekvolume en de gemiddelde kosten per klik voor deze zoekwoorden. In overleg bepalen we een budget wat jij maximaal uit wil geven aan de campagne. Aan de hand van dit onderzoek en jouw budget gaan wij een campagne opzetten met de meest relevante zoekwoorden. Wanneer de campagne loopt kunnen we de gehele campagne meten en optimaliseren, zodat we het beste rendement uit de Ads campagnes kunnen halen.
Waarom zoekmachine adverteren?

Wanneer mensen zoeken op een bepaald woord is de kans zeer groot dat zij op één van de betaalde advertenties zullen klikken (deze staan overigens bovenaan en prominent in beeld). Ook is er een grote kans dat de bezoeker overgaat tot een conversie op jouw website. Wij hebben een aantal cijfers voor hieronder neergezet!

100%

Door te adverteren op de gekozen zoekwoorden bereik je 100% jouw doelgroep!

55% kans dat zoekers op één van de advertenties klikken.

55%

50% meer kans op een conversie via betaald verkeer. 

50%

85% beschouwd een merk in de advertenties als A merk.

85%

Zoekmachine adverteren (SEA) bij WebMar

Wij gaan zorgvuldig met jouw budget om, waardoor je altijd inzicht hebt in wat wij doen. Wij zullen jouw campagne constant blijven optimaliseren, waardoor jij als bedrijf het meeste rendement uit een Google Ads campagne kan halen zonder dat jij er omkijken naar hebt! Wij zullen maandelijks een rapportage uitdraaien, waarin je precies kan zien wat we gedaan hebben en wat het jou oplevert.

Ben je geïnteresseerd? Maak een vrijblijvende afspraak